"YOU ARE ALLOWED TO BE BOTH A MASTERPIECE AND A WORK IN PROGRESS"

Blog


Elke week maak ik een blog of recept op mijn website. Graag neem ik jullie mee in alles waar ik de afgelopen jaren achter ben gekomen of wat mij heeft geholpen om elke keer weer een stukje dichterbij mijn doelen te komen.  Ik hoop je hiermee op weg te helpen naar je zoektocht naar wat bij jouw past op dit moment!


VOEDING & BEWEGEN


Bewegen voor een sterker immuunsysteem

Natuurlijk, met overal schema's  en de sportscholen gesloten, kan het aantrekken van je sneakers voor een run soms het laatste zijn wat je wilt doen. Maar de simpele handeling om uw lichaam meer te laten bewegen kan een krachtig hulpmiddel zijn om infecties te bestrijden.  

Lees meer »

Gewichtsverlies: 6 strategieën voor succes

 Voor succesvol gewichtsverlies op de lange termijn, moet u blijvende veranderingen aanbrengen in uw levensstijl en gezondheidsgewoonten. Hoe breng je die blijvende veranderingen aan? Overweeg om deze zes strategieën te volgen voor succes bij het afvallen.

Lees meer »

Keto griep

De klachten van de keto-griep (als je deze al in meer of mindere mate krijgt) lopen enorm uiteen. De meeste mensen ervaren vermoeidheid, duizeligheid en problemen met concentreren. Sommige treffen het minder en krijgen bijvoorbeeld last van hoofdpijn, buikpijn, diarree, spierpijn enz…..

Lees meer »

7 Tips start met bewegen

Bewegen is de belangrijkste factor om gewicht te verliezen en je fit en energiek te voelen. Door te bewegen worden er veel stofjes in ons lichaam geactiveerd waardoor we ons veel blijer voelen. Door die ene workout te doen geef je jezelf een boost en de motivatie om goed voor jezelf te zorgen.

Lees meer »

RECEPTEN