Blog


Graag neem ik jullie mee in alles waar ik de afgelopen jaren achter ben gekomen of wat mij heeft geholpen om elke keer weer een stukje dichterbij mijn doelen te komen.  Ik hoop je hiermee op weg te helpen naar je zoektocht naar wat bij jouw past op dit moment!


VOEDING &BEWEGEN


Bewegen voor een sterker immuunsysteem

Natuurlijk, met overal schema's  en de sportscholen gesloten, kan het aantrekken van je sneakers voor een run soms het laatste zijn wat je wilt doen. Maar de simpele handeling om uw lichaam meer te laten bewegen kan een krachtig hulpmiddel zijn om infecties te bestrijden.  

Lees meer »

Gewichtsverlies: 6 strategieën voor succes

 Voor succesvol gewichtsverlies op de lange termijn, moet u blijvende veranderingen aanbrengen in uw levensstijl en gezondheidsgewoonten. Hoe breng je die blijvende veranderingen aan? Overweeg om deze zes strategieën te volgen voor succes bij het afvallen.

Lees meer »

Keto griep

De klachten van de keto-griep (als je deze al in meer of mindere mate krijgt) lopen enorm uiteen. De meeste mensen ervaren vermoeidheid, duizeligheid en problemen met concentreren. Sommige treffen het minder en krijgen bijvoorbeeld last van hoofdpijn, buikpijn, diarree, spierpijn enz…..

Lees meer »

7 Tips start met bewegen

Bewegen is de belangrijkste factor om gewicht te verliezen en je fit en energiek te voelen. Door te bewegen worden er veel stofjes in ons lichaam geactiveerd waardoor we ons veel blijer voelen. Door die ene workout te doen geef je jezelf een boost en de motivatie om goed voor jezelf te zorgen.

Lees meer »

Mindset & Persoonlijkegroei


Zelf herstellend vermogen van het lichaam

Het zelfherstellend vermogen van het lichaam is het natuurlijk vermogen van het lichaam om te herstellen en te genezen. Het lichaam heeft verschillende mechanismen en processen die werken aan het herstel van weefsels, organen en systemen.

Lees meer »

Waarom persoonlijke verantwoordelijkheid de sleutel is tot een gezond leven

Er zijn verschillende momenten in ons leven waarop we eerder geneigd zijn ons huidige gedrag aan te pakken: een nieuw jaar, een belangrijke verjaardag of een belangrijke levensgebeurtenis, om er een paar te noemen. Maar zoals we allemaal weten, is het maken van goede voornemens veel eenvoudiger dan het vasthouden eraan! Dus, in plaats van alleen doelen te stellen en teleurgesteld te zijn als we ze niet halen, zouden we dan niet beter kunnen bedenken hoe we meer verantwoordelijkheid kunnen nemen om onze doelen ook daadwerkelijk te bereiken?

Lees meer »

Stap voor stap

Deze vraag heb ik mezelf vaak afgevraagt! Na mijn behandeling van hormonale borstkanker zat ik in een diep dal ik was me er van bewust en ik wilde eruit klimmen maar waar begin je?

Lees meer »

RECEPTEN