Superfoods

Kleine krachtpatsers voor een gezond en gelukkig leven! 

Ik deel graag wat inzichten over superfoods met jullie. 

Superfoods zijn voedingsmiddelen die boordevol voedingsstoffen zitten en talloze gezondheidsvoordelen bieden. Denk aan blauwe bessen, avocado's, quinoa en spinazie! 

Ze kunnen je energie verhogen, je immuunsysteem versterken en zelfs je huid laten stralen. 

 

Waarom hebben we superfoods nodig?

Een voedingspatroon met veel superfoods kan dankzij de hoge concentraties vitaminen en mineralen helpen ziektes te bestrijden en ons gezonder te houden. Het is aangetoond dat superfoods een gezond hart en gewichtsverlies bevorderen, het energieniveau verhogen en de effecten van veroudering verminderen.2

Voor een gezond voedingspatroon is variatie belangrijk. Geen enkel voedingsmiddel bevat alle voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft. Hoewel superfoods dus geweldig zijn voor je gezondheid, is het belangrijk dat je voeding verder uitgebalanceerd is en veel fruit, groenten, magere eiwitten, volkorengranen, peulvruchten en noten bevat. Geraffineerde suikers en bewerkte voedingsmiddelen zou u moeten vermijden.


Krachtige combinaties van organische gevriesdroogde bessen, supergroenten en tal van andere voedende plantaardige stoffen. Solis Superfoods zijn vrij van vulstoffen en kunstmatige zoetstoffen en zijn ontworpen om alleen, samen of toegevoegd aan eten en drinken te worden genuttigd.

 


Antioxidanten zijn als de onzichtbare schilden van je lichaam. Ze helpen je cellen te beschermen tegen schadelijke vrije radicalen, die ontstaan door blootstelling aan vervuiling, roken, stress en zelfs de normale stofwisseling.

Antioxidanten helpen je lichaam beter gewapend te zijn tegen ziekten en veroudering, wat leidt tot een gelukkiger en energieker leven.

Kortom, laat antioxidanten een vaste plek in je dieet vinden. Ze zijn de sleutel!


Deze Solis-superfoods zijn vernoemd naar de zon, die de natuur voedt, en belichamen een betere gezondheid en welzijn. Je ervaart een natuurlijk evenwicht en voelt je op je best: een superfoodcombinatie die je een super gevoel geeft. Met alleen de beste, ethisch verantwoord ingekochte ingrediënten en geen kunstmatige zoetstoffen zijn onze unieke mixen schoon en biologisch en ondersteunen ze de gemeenschappen waarin ze worden gewonnen. Plantkracht in de puurste vorm!

 


Het beste aan superfoods is misschien wel hoe gemakkelijk ze voor ons te consumeren zijn. Veel mensen genieten van hun natuurlijke smaak en eten ze gewoon zo. Ze nemen bijvoorbeeld een handje bessen als tussendoortje. Als je wat avontuurlijker bent, kun je ze aan je maaltijden toevoegen, bijvoorbeeld soepen, salades of smoothies.

Vergeet niet dat het belangrijk is om een goede balans te vinden in de superfoods die je eet, zodat je een grote verscheidenheid aan voedingsstoffen binnenkrijgt. Wees creatief met smaken en geniet van een nieuwe en gezonde dimensie in uw maaltijden.