"YOU ARE ALLOWED TO BE BOTH A MASTERPIECE AND A WORK IN PROGRESS"

Gezondheidskuur


Je hebt “van alles” al geprobeerd… Maar het lukt niet… Herkenbaar??


Een stukje over mij

Ik zat al een tijdje niet lekker in mijn kleding. Broeken groter kopen en vorig jaar zomer durfde ik geen eens een korte broek aan. Mijn buik was vooral in de avond helemaal opgeblazen waardoor ik vaak als een uitgeblust hoopje mens onder mijn dekentje op de bank zat 's avonds.

Ik wilde wel maar het lukt me niet!

Ik sporten bijna elke dag maar mijn lichaam gaf niet thuis. En ik kwam alleen maar aan. Langzaam kwamen de kilo's eraan 7/8 kilo hier en daar schommelde ik een beetje.

Na een super fijn gesprek! Ben ik toen gestart met de gezondheidskuur. Wat ik vooral merkte is dat ik steeds beter in mijn vel kwam te zitten mijn lichaam voelde steeds lekkerder aan en de donkere wolk in mijn hoofd werd verplaatst door een zonnetje.

Weg met mijn migraine, opgeblazen gevoel en hormonale klachten!


6 jaar geleden kreeg ik de diagnose hormonale borstkanker, ik ging een heel traject in en na alle behandelingen bleef ik zoekende naar hoe ik mijn lichaam weer kon helpen beter te worden. De kanker was weg maar de rest schade zat er nog.  Vervroegt in de overgang met de klachten die daarbij komen kijken zoals opvliegers, stemmingswisselingen, vermoeidheid, aankomen, opgeblazen gevoel, slecht slapen. Ik mocht na 5 jaar stoppen met het slikken van tamoxifen en had de hoop snel weer op te knappen. Helaas gebeurde dat niet. Ik had een kickstart nodig. Mijn lichaam moest weer even terug naar de "fabrieksinstellingen"  Voor mij werkte deze gezondheidskuur als een nieuwe AAN knop en hij gaat ook niet meer UIT!

 


Hier enkele resultaten die zijn behaald met de gezondheidskuur!

Ik hoor je denken: Wat houdt deze kuur in?

Je doorloopt 4 fases:

In de fase 1 ga je ervoor zorgen dat in een korte tijd je lichaam je vetverbrandings motor weer gaat laten draaien. In de fase 2 breng je je lichaam terug naar de basis vlees (vegetarisch is natuurlijk ook mogelijk) groente. Om het jojo effect te voorkomen ga je in fase 3 stabiliseren en kom je er achter waar voor jou lichaam de triggers liggen en door dat te weten kan je daar altijd rekening mee houden. In fase 4 komt de 80/20 regel naar voor want we willen ook kunnen genieten van de lekkernijen in het leven toch!

Tijdens de hele kuur word je lichaam ondersteunt. We vullen je tekorten aan zoals vitamines, mineralen en vezels. We ondersteunen je cel herstelsysteem en helpen je lichaam om alle afvalstoffen af te voeren. 

In de tijd waarin wij nu leven zitten er steeds minder vitamines en mineralen in onze voeding je kan dus eigenlijk zeggen dat we allemaal tekorten hebben in ons lichaam.

Natuurlijk is elk lichaam anders en variëren de klachten per persoon. Gemiddeld gewichtsverlies tussen de 4/12 kilo in fase 2.

Deze gezondheidskuur is geen dieet het heeft een begin, midden en een einde je helpt je lichaam weer te draaien en verbranden zoals het hoort. Je leert nieuwe gewoontes aan en betere keuzes te maken qua voeding. Het is daarom mijn missie geworden zoveel mogelijk mensen te inspireren en te motiveren om FITTER, VITALER en ENERGIEKER te worden. Om een GEZONDER en daardoor ook een GELUKKIGER leven te kunnen leiden.

 

Je wilt je weer lekkerder in je vel voelen? Je wilt hardnekkig overtollig gewicht kwijt? Je wilt meer energie?… Kortom… je wilt (weer) een betere versie van jezelf worden maar dat lukt steeds niet?… Iedereen heeft recht op een gezonder leven.

 

Ik help jou op weg!! Op basis van jouw persoonlijke behoefte. Dat kan met sporten maar ook ZÓNDER te sporten. SAMEN op weg naar een gezondere en evenwichtigere levensstijl

 


Denk je hier wil ik meer over weten of wil je graag starten? Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!